Liga 2

VIDEO Încă un an fără Știința » Cînd crede Mititelu că ar mai putea reveni FC U Craiova pe gazon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 August 2015

"Știința va reveni pe teren în acest an negreșit!". La două luni de cînd făcea public acest anunț tranșant, Adrian Mititelu le transmite acum fanilor olteni să se pregătească de al doilea sezon consecutiv fără echipa lor favorită în fotbal.

Finanțatorul oltean a renunțat între timp cu scandal la proiectul cu Asociația Suporterilor privind înscrierea echipei în Liga a 4-a (mai multe AICI) și lasă ca de FC Universitatea să se audă doar prin sălile de judecată și în acest sezon. 

Mititelu a mizat totul pînă la urmă doar pe impactul pe care îl vor face înregistrările audio și dezvăluirile din culise în legătură cu finanțatorul lui CS U și piedicile care susține că i-au fost puse, scandal în care a sesizat DNA. (detalii AICI și AICI)

CE AR TREBUI SĂ SE ÎNTÎMPLE PENTRU CA ȘTIINȚA SĂ REVINĂ PE GAZON

Mititelu a oferit răspunsul zilele trecute, în cadrul unei emisiuni la postul local Alege TV. El condiționează totul de rezultatele alegerilor de la anul pentru Primăria Craiovei.

"Vă spun sincer că nu sînt lăsat să fac echipă. Piedicile au început de cînd am anunțat că vreau să înscriem echipa în Liga a 4-a.

Sînt la capătul puterilor, mi-ajunge să trăiesc în acest stres.

Atît timp cît Olguța va fi primar, U Craiova nu va putea să evolueze. Ea realizează că a făcut o mare eroare cu această echipă, dar nu vrea să recunoască. A abuzat de putere, nu s-a luptat cu mine pe temeiuri legale.

Din punct de vedere juridic, chiar dacă e vorba de noua societate sportivă, ne putem înscrie oricînd în Liga a 2-a. Eu zic că sută la sută va fi anulat și falimentul.

Sper ca la anul, în luna martie, să mă deblochez cu banii și să înscriu echipa în Liga a 2-a. Bineînțeles, ca o condiție în plus, Olguța să nu mai fie primar". 


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.