Campionate

VIDEO "Îți mulțumesc, Profesore!" » Supercadoul lui Lucas Silva l-a emoționat pînă la lacrimi pe omul care i-a ghidat primii pași în fotbal

Articol de Cristina Negrilă  —  marţi, 04 august 2015

Lucas Silva i-a făcut o surpriză extraordinară antrenorului care i-a ghidat primii pași în fotbal în localitatea natală, Bom Jesus de Goias.

Fotbalistul lui Real Madrid a vrut să-l răsplătească pe Profesorul Hamilton și a plătit renovarea casei acestuia, asigurîndu-i toate facilitățile.

"Dacă nu ar fi fost el, nu aș fi ajuns niciodată la Real Madrid și nu mi-aș fi îndeplinit visul", recunoaște Lucas.

Vezi aici imaginile emoționante!

"Îi sîntem recunoscători lui Lucas, îi dorim tot ce îi poate da Dumnezeu mai bun, multă sănătate și o viață frumoasă. E un băiat formidabil, foarte atent și apropiat.

Am fost alături de el cînd era copil, vedeam cum devenea din ce în ce mai bun și știam, cunoscîndu-i potențialul, că poate ajunge departe. Învăța foarte rapid, reținea tot ce îi spuneai și era un tip foarte muncitor", spune Hamilton.

De cîte ori merge acasă, Lucas Silva îl vizitează pe Profesor, uneori se întîlnesc la terenul de fotbal din localitate, unde atît Profesorul, cît și soția sa antrenează grupe de juniori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.