Campionate

Ziua și conflictul pentru Guardiola » Mihajlovici s-a răstit la Pep: "Jucăm fotbal, nu facem balet!"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 august 2015

În ultima vreme, Pep Guardiola intră în conflict cu toată lumea. Presa din Germania l-a criticat foarte mult în ultima vreme, iar adversarii lui Bayern Munchen sînt nemulțumiți de atitudinea antrenorului spaniol.

Ultimul deranjat de ieșirile lui Guardiola e omologul său de pe banca lui AC Milan, Sinișa Mihajlovici. Sîrbul a comentat intrarea lui De Jong la Kimmich pe un ton răstit: "Jucăm fotbal aici, nu facem balet. Faulturile fac parte din acest sport. Meciurile de genul ăsta nici nu pot fi considerate amicale".

Guardiola a fost la un pas de bătaie cu Nigel de Jong la pauza meciului amical cu AC Milan, reproșîndu-i olandezului o intrare dură la Joshua Kimmich.

Pep nu se înțelege mai bine nici cu fanii lui Bayern. Aceștia sînt tot mai supărați și-l acuză pe antrenor că-i îndepărtează din echipă pe jucătorii germani. Detalii aici!

Guardiola a încercat să explice de ce a renunțat la unul dintre cei mai emblematici jucători ai lui Bayern, Bastian Schweinsteiger, însă comentariile sale nu au fost primite bine de fani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.