Liga Campionilor

Furia a rămas aceeaşi! » Rădoi a spart un geam în vestiarul de la Belgrad la finalul meciului cu Partizan

Articol de Liviu Manolache  —  Friday 7th of August 2015 12:00

Gestul e aproape identic cu cel făcut de jucătorul Mirel în urmă cu 10 ani, cînd şi-a tăiat braţul drept după o înfrîngere teribilă a Stelei la Bistriţa, 0-1.

În faţa camerelor TV, Rădoi a suportat cu decenţă finalul îngrozitor al meciului cu Partizan. A părăsit calm terenul şi n-a avut nici un gest la adresa jucătorilor săi. Chiar şi la flash-interviu a părut calm şi stăpîn pe el, susţinînd că "nu e un capăt de ţară, nici măcar nu avem timp să plîngem, că urmează meciuri importante".

Şi totuşi, Rădoi a răbufnit în spatele a ceea ce s-a văzut la TV. Imediat cum a intrat în vestiar, a avut un acces de furie şi a aruncat violent o sticlă de apă, care, conform şefilor echipei, a ricoşat din marginea coşului de gunoi din cabină şi a lovit un geam, care s-a făcut ţăndări.

Reacţia lui Mirel e aproape trasă la xerox după cea pe care a avut-o în urmă cu un deceniu, atunci cînd era tot la Steaua, dar în calitate de jucător. Steaua era după coşmarul cu Middlesbrough şi evolua în campionat, la Bistriţa, într-un meci pe care dacă l-ar fi pierdut, titlul putea fi scăpat printre degete.

S-a terminat 1-0 pentru Gloria, iar la final, Rădoi, într-un acces teribil de furie, şi-a secţionat braţul drept într-un geam de la intrarea spre vestiare. În ciuda acelei înfrîngeri, Steaua avea să cîştige titlul.

"Normal că a existat frustrare în vestiar, nu e normal să fie aşa la modul în care s-a desfăşurat meciul? În fotbal însă, trebuie să ai puterea să te ridici repede, fiindcă trebuie să mergi mai departe"
Paul Papp, fundaş Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.