Liga 1

Mercato cu năbădăi la Dinamo » Sînt puși pe liber, dar nu vor să plece!

Articol de Liviu Manolache  —  Saturday 8th of August 2015 12:00

După olandezul Van Haaren, nici bulgarul Starokin nu mai este dorit în Ștefan cel Mare, însă cei doi n-au de gînd să părăsească ”haita”.

Lotul lui Dinamo se schimbă în permanență, deși Derby de România bate la ușă. Mircea Rednic este implicat la antrenamente, conducerea se ocupă de transferuri. Nu doar de veniri, ci și de plecări.

"Cîinii" sînt în tratative să rupă înțelegerile cu olandezul Ricky van Haaren, 23 de ani, și cu bulgarul Orlin Starokin, 28 de ani, care au prins doar cîteva minute în tricoul roș-albilor în acest start de sezon. Rednic i-a dat fiecăruia șanse să se afirme, chiar ca titular, însă cei doi nu l-au impresionat, iar antrenorul, chiar dacă nu le-a rostit numele, și-a manifestat public nemulțumirea după ultima etapă, 2-1 cu Timișoara.

Roș-albii caută să mai transfere un mijlocaș în perioada imediat următoare, însă, mai întîi, trebuie să scape de cei doi jucători care nu s-au adaptat în Ștefan cel Mare. Problema este produsă de faptul că nici Van Haaren, nici Starokin nu vor să se despartă de Dinamo!

Amîndoi fotbaliștii au contracte ferme și nu intenționează să se renunțe de bunăvoie la acordurile cu clubul. Rămîne de văzut dacă Rednic le va mai acorda vreo șansă, însă sînt șanse reduse întrucît nici unul nu mai intră în planurile sale.

9 fotbaliștiau sosit la Dinamo în mercato de vară: portarii Cerniauskas și Abraham, fundașul dreapta Feussi, stoperul Mevlja, mijlocașii Vojnovici, Van Haaren și Starokin, plus atacanții Gnohere și Himcinschi

74 de minutea bifat Van Haaren în două meciuri în echipamentul "cîinilor"

45 de minutea evoluat Starokin în tricoul lui Dinamo, în ultima etapă, cu bănățenii, fiind scos la pauză

60.000 €s-au cheltuit cu transferurile olandezului și bulgarului în Ștefan cel Mare. Sumele s-au plătit către impresari, Van Haaren și Starokin venind din postura de jucători liberi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.