Box

Au mai rămas 7 zile pînă la revenirea în ring » Bute lucrează cu Al Haymon!

Meciul lui Bute cu Di Luisa se va disputa pe durata a 10 reprize, nefiind un meci de titlu

Articol de Marian Ursescu  —  Saturday 8th of August 2015 12:00

Românul este manageriat de Al Haymon, omul care îl are sub contract și pe Floyd Mayweather.

O săptămînă a mai rămas pînă la revenirea lui Lucian Bute în ring. Românul va lupta sîmbăta viitoare, la Montreal, cu italianul Andrea Di Luisa, campionul european la supermijlocie.

Gălățeanul se întoarce în ring după un an și jumătate. De la înfrîngerea cu Jean Pascal, din ianuarie 2014, pentru Bute au fost numai ghinioane. S-a accidentat, și-a anulat meciuri, dar e gata să redevină campion mondial. La 35 de ani, timpul nu mai lucrează în favoarea sa.

Pînă atunci, Bute a anunțat pe contul său de Instagram o mutare surprinzătoare. Va lucra cu Al Haymon, unul dintre cei mai mari manageri din boxul mondial, cel care îl are sub aripa sa și pe cunoscutul Floyd Mayweather Jr.

"Cu o echipă si atitudine nouă, o schimbare de sală, de antrenament și un contract pe 5 ani cu cel mai influent personaj în boxul mondial: Al Haymon... Orice este posibil pentru viitorul carierei mele", a scris Bute.

 "Dacă l-aș fi avut pe  Al Haymon manager de la început, acum probabil că aș fi fost miliardar", a spus Mayweather despre managerul său.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.