Campionate

Mourinho a răspuns la întrebarea: cînd pleacă Messi de la Barça?

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 August 2015

Jose Mourinho crede că doar 3 cluburi din lume sînt suficient de puternice pentru a putea refuza oferte pentru jucătorii importanți.

Într-o conferință de presă, The Special One a fost întrebat despre jucătorii pe care i-ar transfera. "Sînt fotbaliști foarte interesanți pe piață, dar cred că starurile nu mai sînt atrase de Premier League.

Trebuie să profiți de ocazii. Dacă ești norocos, îl iei pe Alexis Sanchez cum a făcut Arsenal. Nu juca în mod constant la Barcelona, așa că Arsenal s-a mobilizat și au făcut un transfer foarte bun. La fel cum am făcut noi cu Fabregas. Trebuie să prinzi momentul în care jucătorii vor să plece și sînt dispuși să forțeze plecarea.

Există o echipă din Anglia interesată să-l transfere pe Thomas Muller? Binențeles! Poate un club din Anglia să-l aducă pe Muller? Nu cred.

Îl vrea vreo echipă pe Messi? Îl poate aduce? Nu cred. Sînt cluburi imense, cu istorie, puternice din punct de vedere economic, stabile, cu venituri incredibile. Cluburile astea vînd doar cînd vor să vîndă. Cînd un fotbalist pleacă de la Barcelona, Real Madrid sau Bayern Munchen este pentru că acel club a vrut să-l vîndă. Asta cred. Cînd va pleca Messi de la Barça? Cînd o să-și încheie cariera"

Ce ne rămîne nouă de făcut? Ori aducem jucători tineri, talentați, înainte să semneze cu una dintre aceste trei echipe, ori să profităm de situații în care jucătorii foarte buni sînt frustrați că nu joacă suficient, cum a fost în cazul lui Aguero, Hazard, Alexis Sanchez sau Fabregas", a spus Mourinho.

Tehnicianul portughez și-a prelungit contractul cu Chelsea pe încă 4 ani. Mai multe detalii, aici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.