Liga 1

VIDEO Știința Diesel » CS U Craiova a mers ceas în repriza a doua cu Chiajna, scor 2-0

Adus recent de la Ludogoreț, bulgarul Hristo Zlatinski a marcat aseară primul său gol în tricoul Universității

Articol de Vlad Ispas  —  Sunday 9th of August 2015 12:00

După o primă repriză dezamăgitoare, oltenii s-au trezit în partea secundă și au cîștigat lejer grație reușitelor mijlocașilor Băluță și Zlatinski.

Dacă invocarea căldurii mai reprezintă o scuză valabilă, atunci putem înțelege prima repriză a meciului de pe Extensiv. Fazele de poartă aproape că nu au existat, iar atmosfera a fost întreținută doar de duritățile celor două tabere, Ferfelea ieșind cel mai șifonat după prima parte.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mijlocașul a fost ținta oaspeților, iar în cel mai important moment al reprizei, tot el a fost vătămat de Matache care l-a faultat în careu, însă durerea lui Viorel nu l-a impresionat pe arbitrul Călin să dicteze penalty-ul ce se impunea.

Mateiu a declarat că echipa sa este cea mai bună formație din Liga 1 înaintea partidei și mai avea o repriză să o demonstreze. După mai multe atacuri, băieții lui Cârțu&Săndoi au reușit să și marcheze.

Legea compensației și-a băgat coada, iar penalty-ul neacordat parcă s-a răzbunat după golul lui Băluță. Vitezistul Craiovei a înscris cu capul, chiar dacă era unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren, însă a făcut-o din ofsaid!

Ca să lămurească treaba, Mateiu i-a pasat ideal lui Zlatinski, iar acesta l-a fixat cu privirea pe Matache și l-a lobat superb de pe 16 metri.

Penalty refuzat, gol din ofsaid

În minutul 27, Ferfelea a rămas singur cu Matache, a încercat să trimită mingea pe lîngă acesta, însă portarul Chiajnei l-a blocat printr-o intervenție brutală. "Centralul" Călin nu a considerat că Matache a comis o infracțiune și a lăsat jocul să continue, deși s-ar fi impus 11 metri și minimum "galben". Și golul lui Băluță s-a înscris în condiții neregulamentare. Micuțul mijlocaș dreapta a fost în afara jocului (foto) în momentul centrării lui Vătăjelu. Plasat excelent, asistentul Neacșu nu a semnalizat ofsaidul la Băluță.

"Am înțeles că la primul gol a fost ofsaid. E un moment greu, dar trebuie să trecem împreună peste el"
Florin Matache, portar Chiajna

"Îmi doream mult să înscriu și să cîștige echipa. Dacă arbitrul nu a dictat ofsaid la golul meu, înseamnă că nu a fost. Ne propunem să luăm maximum de puncte din următoarele două meciuri"
Alex Băluță, mijlocaș CSU Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.