Handbal

Baia Mare, primul trofeu! » Vicecampioana a cîștigat memorialul ”Tomas Jakubka”

Olandeza Abbingh a marcat 15 goluri în turneul din Slovacia

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 10th of August 2015 12:00

Vicecampioana României a cîștigat memorialul ”Tomas Jakubka” în Slovacia, dar prestațiile nu au impresionat.

HCM Baia Mare se întoarce acasă cu trofeul "Tomas Jakubca", cîștigat în turneul de la Mihalovce (Slovacia). Este al doilea an consecutiv în care maramureșencele cîștigă acest turneu.

Echipa pregătită de Aurelian Roșca a cîștigat toate cele trei partide, dar evoluția nu a fost dintre cele mai bune. Succesele s-au conturat toate, pe final, semn că băimărencele sînt bine pregătite fizic și stau excelent la capitolul mental.

HCM a învins cu 32-30 pe Iuventa Mihalovce, campioana Slovaciei, cu 28-27 pe DVSC Debrecen și cu 27-23 pe Podravka Koprivnica, campioana Croației. Dintre toate jucătoarele băimărence, Ungureanu, Luciana Marin și Gjorgjevska nu au putut fi folosite, fiind accidentate, iar Gabriela Perianu a jucat și ea, foarte puțin, doar în faza de apărare.

Dintre jucătoarele aduse în această vară, croata Jezici s-a integrat foarte bine în echipă, pivotul avînd evoluții foarte bune, cîștigînd se pare postul de titular. Tănăsie a avut și ea evoluții remarcabile. Dintre jucătoarele vechi, cel mai mult au ieșit în evidență Elisei, Abbingh și Geiger.

Pentru HCM urmează Trofeul Maramureșului, în 14-15 august. Pe lîngă echipa gazdă, vor mai participa HC Alba Sebeș, SCM Craiova și Iuventa Michalovce.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.