Derby de Romania

Concluzia lui Rednic după 0-0 cu Steaua: "Atît putem" » Antrenorul face praf un jucător dinamovist: "Nu are dreptul să vorbească"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 august 2015

Mircea Rednic a vorbit despre egalul cu Steaua, 0-0, din derby-ul Ligii 1.

"Sînt mulţumit de jocul echipei din prima repriză. Am avut cîteva ocazii. Am scăpat pe contraatac, dar ne-a lipsit pasa decisivă.

În a doua repriză am suferit mult. Steliştii au pus presiune, au băgat al doilea atacant, dar nu au avut ocazii. În afară de bara lui Chipciu şi faza cînd s-au jucat cu noi în careu, nu au avut alte şanse.

Noi am avut probleme la mijlocul terenului. Schimbările pe care le-am făcut nu au adus nici un plus. Eu pe bancă am avut mulţi tineri. Pentru moment atît putem.

Este bine pentru noi că nu am pierdut azi. Ne bucurăm că sîntem neînvinşi şi că sîntem pe primele locuri", a spus Rednic la DigiSport.

Antrenorul lui Dinamo l-a criticat pe Feussi, cel pe care l-a schimbat la pauză.

"Mă aşteptam la mai mult de la Feussi. L-am schimbat pentru că el era mai preocupat să discute cu arbitrul şi cu jucătorii adverşi, în loc să îşi facă datoria.

Pe banda lui au avut cele mai multe ocazii. Trebuia să îşi vadă de joc. Are calitate, dar încă nu am văzut-o. Să înţeleagă că doar eu vorbesc. Nici cînd joacă bine nu are dreptul să vorbească. Dacă înţelege, bine, dacă nu, să fie sănătos!", a adăugat Rednic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.