Liga 1

UPDATE Narcis Răducan a făcut o completare după ce a vorbit de salariul uriaș al unui jucător de la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 august 2015

Gregory Tade n-a marcat decît un gol pentru Steaua, iar la finalul meciului cu Dinamo a fost criticat de Gigi Becali.

UPDATE 22:15

După ce a văzut că declarațiile sale au fost preluate de GSP.ro, Narcis Răducan a venit cu o replică: "Am văzut că am creat involuntar un subiect de presă legat de salariul lui Tade la Steaua. Mă simt nevoit să recapitulez contextul în care am vorbit de tade. Este cel mai bun atacant al sezonului trecut și personal am încercat atît la Astra cît și la ASA să-l aduc, dar pretențiile sale salariale de aproximativ 30.000 de euro pe lună au făcut imposibile încercările mele. Faptul că este contestat deja că nu a marcat încă suficient ține de presiunea specifică de la Steaua, dar accentuez că este un atacant foarte bun și a fost o mișcare bună a strategiei de vara a clubului Steaua".

Știrea inițială

Patronul campioanei pare să aibă motive întemeiate cînd îl critică pe atacantul de 28 de ani, mai ales după ce a fost dezvăluit salariul pe care acesta îl ia la Steaua.

"Tade are un salariu de 30 de mii de euro pe lună la Steaua. Cine se poate apropia? Dacă nu a marcat miercuri şi sîmbătă, lumea se întreabă deja de ce cîştigă atîţia bani", a spus Narcis Raducan la Dolce Sport.

1 gol din penalty
a marcat Tade de la venirea la Steaua

30.000 €e şi salariul lunar al lui Chipciu, singurul stelist, alături de Tade, care ajunge la această sumă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.