Liga 1

VIDEO CFR Cluj a învins Petrolul, scor 1-0 » Ploieștenii rămîn "lanterna roșie" a Ligii 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 august 2015

CFR Cluj a cîștigat meciul de pe teren propriu cu Petrolul din etapa a șasea, scor 1-0, după golul lui Cristian Lopez din ultimul sfert de oră al jocului.

Vezi meciul în format liveTEXT

CFR CLUJ - PETROLUL 1-0
A marcat:
Cristian Lopez '76

Vezi VIDEO cu golul partidei

Ploieștenii au presat în prima repriză, însă nici șutul lui Farina și nici reluarea acrobatică a lui Moussa n-au schimbat tabela de marcaj.

Golul a venit în partea a doua cînd mai era doar un sfert de oră din partidă. Cristian Lopez abia a intrat pe teren și a marcat cu un șut din interiorul careului, aflîndu-se la prima reușită în Liga 1.

După acest joc, ardelenii au urcat pe locul 9, cu 5 puncte, în timp ce ploieștenii au rămas "lanterna roșie" a campionatului și au -2 puncte. Ambele formații au fost penalizate la începutului sezonului cu -6 goluri.

Echipele de start:

CFR: Marc - Tiago Lopes, Larie, Tînc, Camora - Jakolis (Dani '86), Petrucci, A. Mureșan, Goncalves (Păun '59) - Voiculeț, Beleck (Cristian Lopez '71)
Rezerve: Vîtcă, Goian, Nascimento, Negruț

Petrolul: Pecanha - Beța, Benga, Tudose, Porret - Bucșa, Marinescu (Zoubir '56) - Nepomuceno (Voinea '73), Ropotan, Farina (Miliceanu '80) - Moussa
Rezerve:Cobrea, Varga, Peteleu, Rippert

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.