Liga 1

Porumboiu critică arbitrajul de la Astra - Steaua, 2-0: " Au fost faze foarte simple! Poate dacă arbitrii aveau o cărămidă pe picior să fi fost faze grele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 august 2015

Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internațional, a comentat arbitrajul lui Sebastian Colţescu de la meciul Astra - Steaua, 2-0, în care au fost anulate eronat trei goluri.

"La Colţescu nu mă suprinde nimic. Hai să fim serioşi. Au fost faze foarte simple. Poate dacă arbitrii aveau o cărămidă pe picior să fi fost faze grele.

La primul gol Papp sare, loveşte mingea cu capul şi după loveşte adversarul. Gol perfect valabil. Ce să fi făcut Papp? Să nu sară pentru că are adversar în faţa?

Nu era mascat în nici un fel Colţescu. Este banal de simplu. Ce
vină are Papp că are forţă şi sare mai sus? Toţi trei arbitrii au greşit. Mai rar vezi aşa ceva. Nu au nici o scuză. Dacă le este greu, să se lase. Sînt meserii mai uşoare.

Deaconu nu are nici o vină. De vină sînt cei care l-au făcut arbitru pe Deaconu. Dacă a ajuns şef la CCA nu este în regulă.

Şi faza la golul trei este simplă. E gol valabil. Vedeai de la centrul terenului că nu este ofsaid.

Eu cred că Budescu l-a confundat pe Cojocaru cu Sebastian Colţescu atunci cînd i-a dat palma. A vrut sa îi dea o palmă ca să-l trezească. El s-a jucat la acea fază. Era detensionat şi a vrut să glumească", a spus Porumboiu la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.