Stiri nebune

Te vei gândi de două ori înainte să fii infidel! Uite ce nebunie a făcut o femeie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 august 2015

Femeile înşelate pot scorni lucruri inimaginabile atunci când află că soţii sau iubiţii le înşală.

O femeie s-a gândit la cel mai nebunesc lucru în momentul în care a aflat că soţul o înşală. "Acum ceva vreme, când eram căsătorită, am început să realizez că soțul meu trișează. I-am găsit un pachet de prezervative și am făcut o găurică mică în fiecare dintre ambalaje", a povestit femeia pe internet.

"Apoi, am pus ambalajele în sos iute timp de o oră. Le-am curățat mai apoi și le-am pus înapoi în mașină", a continuat femeia. Când soțul ei a plecat de acasă motivând că trebuie să își ajute mama cu "niște treburi pe lângă casă", femeia a așteptat răbdătoare.

"Trei ore mai târziu, cea mai bună prietenă a mea m-a sunat să îmi spună că a făcut sex cu prietenul ei și că simte o usturime îngrozitoare. Soțul meu a ajuns și el ceva mai târziu acasă și și-a pus imediat o pungă de gheață acolo jos, spunând că s-a ars făcând ceva", a mai povestit femeia.

"E de la sine înțeles că a urmat divorțul și că, de atunci, nu am mai stat de vorbă cu prietena mea. De fiecare dată când mă mai întâlnesc cu ei întâmplător îi întreb, amuzată: s-a întâmplat ceva? Ce, arde ceva?", a concluzionat femeia.

Evident că povestea femeii a stârnit foarte multe controverse pe internet, multe dintre persoanele care au citit spunând că întâmplarea nu este una reală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.