Liga 1

Şumudică îi dă o replică acidă lui Argăseală: "Atunci a fost bine, nea Vali?". Steaua, ironizată de antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 august 2015

Marius Şumudică a reacţionat după conferinţa de presă organizată de Valeriu Argăseală ieri, cînd a cerut scoaterea din arbitraj a întregii brigăzi conduse de Sebastian Colţescu.

"A greşit la o fază Colţescu, pentru că la celelalte două era problema tuşierilor. A greşit la o fază acum şi gata, să îl scoatem din arbitraj. Că vrea domnul Argăseală. Să-l urmăriţi pe domnul Vali Argăseală la pauza meciului Astra cu Steaua, cum alerga după arbitri şi cum îi alerga pe acolo şi credea că e în Ghencea. Se credea la el acasă, în Ghencea, şi punea o presiune aparte.

Dar ei au fost învăţaţi să fie cei mai buni, au fost momente cînd au fost cei mai buni, dar au fost şi foarte mult ajutaţi. Cînd arbitra Colţescu pe Tg. Mureş cu Astra şi a cîştigat Astra după acel meci cu nenumărate discuţii şi au fost campioni, a fost bine cu domnul Colţescu? Îl intreb eu pe domnul Argăseală, a fost bine? Nea Vali, a fost bine?", a declarat Șumudică pentru Dolce Sport.

Antrenorul Astrei a continuat ironiile la adresa Stelei: "Dacă i-am deranjat pe cei de la Steaua, să ne spună şi refuzăm să mai jucam şi în play-off cu ei şi îi lăsăm să joace ei singuri, pe cei de la FCSB. Sau să aducem alt arbitru străin că nu e nici un fel de problemă".

Astra a învins Steaua pe teren propriu cu scorul de 2-0, după ce trupei lui Mirel Rădoi i-au fost anulate trei goluri valabile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.