Liga 1

Conflictul cu suporterii îi apasă pe jucătorii Stelei: ”Nu ştiu ce am mai putea să le mai spunem”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 august 2015

Lucian Filip, mijlocaşul Stelei, a vorbit despre conflictul dintre galerie şi club, după ce formaţia lui Gigi Becali a pierdut sigla şi numele în favoarea CSA.

”Cu presiune sau fără, cu suporteri sau fără, noi n-avem de ales, trebuie să cîştigăm. N-avem ce să facem dacă nu vrea lumea să vină la meci. Toţi colegii mei au spus că îi aşteptăm la stadion pe fani şi că îi vrem alături. Nu ştiu ce aş mai putea adăuga”, a spus Lucian Filip.

De la începutul anului, Peluza Nord şi Peluza Sud boicotează partidele ”roş-albaştrilor”.

...despre arbitrajul de la înfrîngerea cu Astra, 0-2: ”Sincer, am mai trăit astfel de momente la Steaua, dar nu mă aşteptam să se repete în 2015. Noi nu sîntem respectaţi pentru rezultatele noastre. Lumea ne primeşte cu invidie, nu cu respect. Nici nu mai pornesc televizorul”

...despre meciul cu ASA Tg. Mureş: ”Trebuie să cîştigăm neapărat cu Tg. Mureş pentru a avea un moral bun la meciul cu Rosenborg. Nu am uitat ce s-a întîmplat anul trecut. A fost ceva negru pentru noi şi vrem să îi învingem neapărat. O să fie un meci foarte disputat şi bineînţeles că noi o să ne impunem. Nu cred că vom avea probleme dacă vom juca la potenţialul nostru adevărat”

Meciul dintre Steaua şi ASA Tg. Mureş va avea loc sîmbătă, de la ora 21:00, pe Antena 1, DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.