Liga 1

Ce au ratat steliștii! Gigi Becali promisese un bonus pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor la nivel de Serie A

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 august 2015

Steaua a ratat pentru al doilea an consecutiv calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar jucătorii campioanei au toate motivele să regrete. Au ratat o primă uriașă, aproape de nivelul celor oferite de echipele din Serie A.

Dacă ar fi reușit să ajungă la masa bogaților, Gigi Becali i-ar fi răsplătit pe jucători cu o primă individuală de 150.000 de euro! Aici intrînd jucătorii care au contribuit decisiv la cîștigarea titlului și la parcursul din preliminarii. La acest capitol se încadrau jucători ca Varela, Stanciu, Chipciu sau Adi Popa, restul urmînd să fie răsplătiți în funcție de minutele jucate.

Ca să ne dăm seama la ce nivel era prima oferită de Becali, Lazio, locul 3 din Serie A, le va oferi jucătorilor săi cîte 200.000 de euro dacă o vor elimina pe Bayer Leverkusen! De această sumă ar putea profita Ștefan Radu, fundașul lazialilor, care este însă suspendat pentru prima manșă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.