Liga 1

Doi dintr-un foc » Petrolul a perfectat două transferuri într-o zi

Nelson Bonilla

Articol de Ionel Luţan  —  Sunday 16th of August 2015 12:00

Valentin Lemnaru și Nelson Bonilla au ajuns la o înțelegere cu trupa din Ploiești și au șanse mari să evolueze în etapa viitoare, împotriva lui Dinamo.

Prahovenii au o medie de sub un gol pe meci în acest campionat și un singur punct în clasament, din cauza penalizării dictate înaintea startului campionatului.

Conducerea echipei a decis să întărească linia ofensivă după ce Toto Tamuz a avut probleme cu accidentările în ultima vreme și "lupii" s-au bazat într-o proporție covîrșitoare doar pe aportul tunisianului Sofien Moussa. După ce au purtat mai multe negocieri, ploieștenii i-au convins pe Valentin Lemnaru și Nelson Bonilla să se alăture echipei.

Cei doi atacanți vor juca pentru Petrolul pînă la finalul campionatului. Lemnaru, 31 de ani, a retrogradat cu U Cluj sezonul trecut și a fost deschis la negocieri în dorința de a evolua tot în prima ligă. Bonilla a suferit o accidentare la piramida nazală cînd a evoluat pentru naționala din El Salvador, iar cînd s-a întors la Viitorul atacantul a fost înștiințat că este liber să își caute angajament.

Mutările urmează să se oficializeze în zilele ce urmează, iar dacă jucătorii vor demonstra o condiție fizică bună, ar putea debuta chiar împotriva lui Dinamo.

10 goluriau marcat împreună cei doi în sezonul trecut

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.