Liga 1

În ciuda lui Gigi: dorit de Steaua, jucătorul va fi cedat în Rusia pe o sumă infimă

Articol de Adriana Brujan  —  Monday 17th of August 2015 12:00

Paul Anton nu va face parte din lotul gorjenilor pentru meciul de astăzi cu CFR Cluj, acesta urmînd să fie transferat în Rusia pentru aproximativ 300.000 de euro.

Închizătorul trupei lui Edward Iordănescu a fost aproape de a ajunge la Steaua în această vară, însă pînă la urmă mutarea a picat după îndelungi negocieri. Paul Anton, 24 de ani, nu a fost de acord cu salariul pe care urma să îl primească de la echipa campioană și a decis să aștepte o ofertă superioară.

O echipă din Rusia a intrat pe fir și a pus pe masă 300.000 de euro pentru mijlocașul defensiv al gorjenilor și i-au oferit și jucătorului un salariu atractiv.

Transferul este ca și realizat, iar Paul nu va fi inclus în lot pentru partida de astăzi, contra CFR-ului, pentru a evita o eventuală accidentare ce ar putea încurca tranzacția. Oficialii clubului din Tîrgu Jiu se așteaptă ca afacerea să se parafeze pînă miercuri.

Oltenii și-au asigurat din timp compartimentul defensiv din linia mediană prin aducerea la echipă a cehului Lukas Droppa, 26 de ani, transferat din Polonia, de la Slask Worclaw.

1.300.000 €este cota lui Anton potrivit transfermarkt.de

7goluri în 113 meciuri a bifat Paul în Liga 1

2016este anul în care Anton își încheie contractul cu Pandurii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.