Liga 1

Blocați în cantonament » Rădoi nu le-a dat liber jucătorilor săi după remiza cu Tîrgu-Mureș

Articol de Liviu Manolache  —  Monday 17th of August 2015 12:00

Mirel Rădoi nu se aștepta la un debut ca antrenor atît de dificil. După semieșecul cu Tîrgu-Mureș a recunoscut: "Știam că va fi greu, dar nu credeam că voi obține aceste rezultate".

Al șaselea meci fără victorie pe teren propriu l-a scos din sărite pe antrenorul de 34 de ani. Pentru prima oară de cînd este pe banca roș-albaștrilor, acesta a decis să nu le mai dea liber fotbaliștilor după meci. Astfel, după ce a plecat de la Arena Națională, autocarul a mers la hotel, iar jucătorii au înnoptat acolo, așa cum se proceda pe timpul lui Laurențiu Reghecampf.

A debutat Diarrassouba

Ieri dimineață, toți jucătorii s-au deplasat la antrenament, unde titularii au făcut cîteva exerciții separat de ceilalți, apoi au mers la recuperare. Rezervele și cei neincluși în lot au disputat un joc-școală în compania unor juniori ai clubului.

Printre cei care au jucat s-a aflat și Drissa Diarrassouba, mijlocașul ivorian de 20 de ani de la FC Shirak, care susține probe de joc în aceste zile.

Rădoi a folosit echipa: Poiană - Alcenat, Rîpă, Carp, Tîrnovan - I. Neagu, Tahar - Diarrasouba, N. Stanciu, Enceanu - Iancu. Au mai intrat L. Filip, Grădinaru, Mihalcea şi Tudorie. A fost o victorie cu 5-0, goluri Tahar, Iancu, Neagu, Tudorie (2).

După antrenament, jucătorii au avut liber, dar începînd de azi dimineață vor începe pregătirea duelului cu Rosenborg.

"Mirel e antrenor bun, dar trebuie să fie mai dur cu jucătorii. Îi cocoloșește prea mult"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.