Liga 1

Rednic se ia de 3 jucători: "Nu joacă, nu-i văd!" » Contre cu "Vamă" pe transferuri: "Ce tot așteptăm?!". Reacția directorului general

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 August 2015

Mircea Rednic s-a arătat dezamăgit de jocul elevilor săi din meciul cu CSMS Iaşi, scor 0-0, şi a transmis un mesaj conducerii dinamoviste.

"A fost tragere în careul nostru, penalty clar pentru ei. Toată repriza a doua am avut noroc. N-am fost capabili să legăm 3-4 pase. Am avut ceva probleme cu Nedelcearu.

Sînt supărat că există jucători care stau de cîţiva ani pe aici şi acum trebuie să demonstreze că merite să joace. Pretenţii au, dar cînd li se oferă şansa să joace nu o fac. Ionuţ Şerban şi Lazăr au intrat în repriza a doua şi nu s-a văzut nici o schimbare. Feussi trebuie să joace. Nu-l văd nici în faza de apărare, nici în faza de atac şi vorbeşte mult. Ne-a trecut glonţul pe la ureche azi", a spus Rednic la Dolcesport.

"Trece timpul și nu vine fundașul stînga"

Rednic a trimis și un mesaj către conducere: "Sper să vină fundaşul ăla stînga despre care se tot vorbeşte, trebuie să vină de vreo lună, nu ajunge și noi suferim. Trece timpul şi noi tot aşteptăm, nu știu pe cine așteptăm". Replica lui Dinu Gheorghe a venit la Digi: "Se fac eforturi mari, am tot lucrat, l-am adus pe Essombe care sper să facă un cuplu bun cu Gnohere. Feussi nu e un jucător care să prezinte garanții, trebuie să jucăm cu Fai în locul lui, așa că va veni un fundaș stînga. Plus un mijlocaș central".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.