Europa League

Cum poate da trupa lui Șumudică lovitura AZ: slabi în apărare, Astra: atac de vis!

Articol de Vlad Ispas  —  Thursday 20th of August 2015 12:00

Olandezii au avut un început dezamăgitor de sezon, aceștia primind 5 goluri în primele două meciuri din campionat, în timp ce Astra are o medie de două goluri pe meci în ultimele 7 partide.

Antrenorul batavilor, John van den Brom, a tras un semnal de alarmă în această săptămînă în ceea ce privește problemele defensive. "Cinci goluri încasate în două meciuri sînt prea multe, nu avem o echipă bazată pe fizic".

Această situaţie vine excelent pentru trupa lui Șumudică, mai ales cînd privim forma prin care trec giurgiuvenii. În ultimele șapte meciuri, Astra a marcat de 14 ori, rezultînd o medie de două goluri pe meci. Mai mult, băieții lui Șumi nu au avut un randament scăzut nici cînd a fost vorba de adversari de seamă: 6 dintre aceste goluri au fost înscrise în cele două meciuri cu West Ham și în derby-ul cu Steaua.  

Bookmakerii au conştientizat aceste aspecte și, pe lîngă statutul de favorită pe care Astra îl are, casele de pariuri au oferit o cotă de doar 1.22 pentru ca Budescu și compania să înscrie în poarta lui Rochet.

"Cred că șansele sînt de 50-50. Vestea că Astra a trecut de West Ham a fost o surpriză, dar după ce am văzut meciul, nu am mai fost atît de mirat. Românii au fost mai buni!"
John van den Brom, antrenor AZ Alkmaar

Alte cote ale meciului din această seară:

  • 2.10 are Astra pentru o victorie
  • 3.25 este cota giurgiuvenilor să marcheze în ambele reprize
  • 3.35 ca doar Astra să marcheze în acest meci
  • 1.61 este cota lui AZ pentru calificare, în timp ce Astra are 2.25
  • 10 este cota pentru ca meciul să se termine 0-0
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.