Liga 1

Liderii suporterilor stelişti i-au transmis un mesaj clar lui Rădoi: "Trebuie să facă asta neapărat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 august 2015

Mirel Rădoi are o mulţime de probleme la cîrma Stelei. Una dintre cele mai importante este lipsa fanilor din tribune.

Dorin Taban, unul dintre liderii Peluzei Nord, a dezvăluit că Rădoi a primit un mesaj clar din partea suporterilor roş-albaştri.

"A venit Mirel, şi-a dat viaţa pentru echipa asta ca jucător, acum încearcă sa facă performanţă şi ca antrenor. L-am rugat să afle dedesubturile acestei situaţii şi să ni le explice şi nouă. Ne-a promis că va face tot ce poate să desluşească şi el misterele situaţiei ăsteia.

E la primul contact cu antrenoratul, are nevoie de jucători, de suporteri, de tot sprijinul. Uitaţi-vă ce se întîmplă meci de meci. Nimeni nu se zbate pentru Steaua, echipa e lăsată să meargă aşa. Mi se pare că duce spre amatorism toată situaţia asta", a spus Taban la televiziunea sportro.

Liderul Peluzei Nord a vorbit şi despre întîlnirea de peste o săptămînă a suporterilor Stelei.

"E stabilit totul de mai mult timp, o să fim în număr mare. În funcţie de părerile tuturor, o să luăm o decizie. Nu e nici o cearta, vrem doar să ştim exact situaţia. Vrem să aflăm la cine e palmaresul, al cui este. Nici una dintre părţi nu a venit cu nici o dovadă. Nu s-a vrut din partea conducerii să venim înapoi la stadion, asta e clar. Nu a încercat nimeni să aducă o dovadă. Toţi şi-au spus punctele de vedere, dar lipseşte orice dovadă concretă", a mai adăugat Taban.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.