Liga 1

EXCLUSIV Un fost jucător al lui Dinamo, înlocuitorul lui Dinu Gheorghe în conducerea "cîinilor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 august 2015

Dinu Gheorghe s-a despărțit azi de Dinamo după doar 4 luni ca manager general. Acesta nu mai făcea parte din proiectul Dinamo și nu mai era pe aceeași lungime de undă cu patronul Negoiță și antrenorul Rednic.

Vlad Munteanu va fi noul manager al "cîinilor". Fost jucător în Ștefan cel Mare, acesta ar putea aduce în staff un alt ex-dinamovist, Cristi Munteanu.

Vlad Munteanu a fost manager la U Cluj în perioada noiembrie 2013 - mai 2015. Acesta și-a schimbat deja poza de la profilul de WhatsApp cu una în tricoul "cîinilor" (foto jos), cu un citat motivațional ca status: "Clear eyes, full hearts, can't lose", împrumutat din serialul american Friday Night Lights.

Fostul mijlocaș, 34 de ani, a cîștigat cu Dinamo titlul în 2002 și 2004, trei Cupe în 2001, 2003 și 2004 și Supercupa României în 2005.

"Prefer să lucrez cu tinerii străini decît cu români. Ai noştri au gărgăuni în cap. La fotbal s-a pierdut spiritul de echipă, din cazua banilor, a media şi a pedagogilor. Şi părinţii au partea lor de vină pentru că tinerii neglijează şcoala şi se gîndesc cum să se umple de bani. O să ajungem să avem fotbalişti needucaţi, introvertiţi şi care nu ştiu să dea un interviu" Vlad Munteanu pentru GSP, într-un interviu din luna februarie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.