Tenis

VIDEO Simona e fantastică! Ieri a reușit lovitura zilei, astăzi a cîștigat punctul turneului la Cincinnati

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 August 2015

Simona Halep a învins-o în această dimineață pe Andrea Petkovici, revenind după ce a pierdut primul set, 4-6. Românca a jucat mult mai bine apoi și s-a impus, scor 6-4, 6-2.

Avînd posibilitatea să urce pe locul 2 în lume după Cincinnati, Simona nu a jucat cel mai bun tenis în primul set. Și-a revenit apoi foarte bine în a doua manșă, iar începutul de decisiv i-a adus și un punct fenomenal în care a făcut și break-ul.

Petkovici avea avantaj în primul game al setului decisiv, dar Halep a uimit toți spectatorii prezenți în acel moment. A alergat-o pe nemțoaică dintr-un colț în altul, însă Andrea a contraatacat excelent și chiar putea cîștiga gameul. Nu a fost așa însă pentru că Simona Halep a "inventat" o lovitură fantastică, iar Petkovic nu a mai avut nici o reacție.

Simona va juca în această noapte, în jurul orei 3:30, cu Anastasia Pavlyuchenkova în sferturile de la Cincinnati. Dacă va ajunge în finală, românca va urca pe locul 2 WTA începînd de luni.

Simona Halep a reușit lovitura zilei și împotriva Kristinei Mladenovici. Vezi AICI cum a cîștigat punctul zilei cu franțuzoaica

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.