Liga 1

EXCLUSIV Şedinţă surpriză între Gigi Becali şi jucători » A luat o decizie incredibilă! Primă colosală pentru stelişti

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 22 august 2015

Acum cîteva minute a avut loc o întîlnire între Gigi Becali și echipă. A fost prima de la venirea lui Mirel Rădoi în Ghencea, antrenorul și patronul decizînd ca, pînă azi, Becali nici măcar să nu le vorbească jucătorilor pentru ca tehnicianul să-și păstreze autoritatea. ”Nu se va amesteca la echipă, e doar o excepție”.

"Becali n-a venit ca să-i certe, ci ca să le transmită un mesaj clar: trageți cu dinții în Norvegia și, în caz de calificare, aveți o primă de 50.000 de euro de om”, a povestit cineva din club.

”Becali și-a asumat riscul de a fi privit ca un nebun”. Finanțatorul știe că o răsturnare a rezultatului de 0-3 din turul cu Rosenborg e puțin probabilă, dar a vrut să le fie clar jucătorilor că au de ales între a primi 50.000 de euro plus păstrarea salariilor și a nu primi 50.000 plus o reducere de salarii.

”Becali le-a mai zis că are încredere în echipă, că titlul rămîne obiectivul principal și că Rădoi are sprijinul lui necondiționat. Dar i-a și avertizat să se uite în jur la insolvențele de la Dinamo, Rapid și celelalte cluburi și să facă un efort tocmai pentru că ei n-au avut niciodată probleme cu banii”, a adăugat omul din club.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.