Liga 3

Dan Alexa face spectacol la liga a V-a! Evoluție de senzație într-un meci cu 10 goluri

fcbazos.com

Articol de Cornel Biholari  —  luni, 24 august 2015

Fostul antrenor al lui ACS Poli a făcut senzație la revenirea pe gazon din postura de jucător. Dan Alexa a îmbrăcat ieri tricoul echipei FC Bazoș din Campionatul Județean Timiș și și-a adus o contribuție importantă la victorie.

Hotărît să nu revină asupra deciziei în privința postului din Liga I, ”Chirurgul” și-a respectat în schimb angajamentul de jucător. Peste două sute de spectatori s-au înghesuit în ”cuibul vulturilor alb-violeți” pentru a-l vedea pe marele nr. 5 din nou pe gazon.

FC Bazoș avea probleme pînă la intrarea sa pe gazon, a fost condusă cu 1-0 de Gloria Remetea Mare în etapa a doua. La pauză scorul era 2-1 iar spectatorii și-au înroșit palmele pentru a acompania intrarea lui Dan Alexa pe teren.

Din acest moment tabela ”a sărit” la 5-1, Alexa a pasat la următoarele două goluri și a închis apoi meciul dintr-un penalty obținut tot de el. S-a încheiat 9-1 și a fost sărbătoare pentru gazdele de la Bazoșu Vechi. 

Toate momentele speciale au fost surprinse pe site-ul oficial, precum și pagina de Facebook bine pusă la punct a clubului. Dan Alexa și-a dat demisia de la ACS Poli după 0-4 pe terenul Viitorului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.