Liga 1

Tade mai primește o șansă » Atacantul criticat de Becali va fi titular cu Rosenborg

După jocul din tur, Tade a fost criticat dur de Becali

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Tuesday 25th of August 2015 12:00

Atacantul va beneficia joi de o nouă ocazie să rupă tradiția transferurilor proaste pe care Steaua le face de la CFR Cluj, o serie de ratări deschisă de ”clasicul” Surdu.

Romeo Surdu. Pantelis Kapetanos. Gregory Tade. Steaua nu nimerește nici un atacant bun atunci cînd alege de la CFR Cluj! Rezultatele au fost proaste pînă acum de cîte ori Becali s-a uitat în Gruia ca să-și aleagă un vîrf.

E drept, Kapetanos a avut și o perioadă bună în Ghencea, dar atunci cînd a aterizat direct din Grecia. Cînd MM Stoica și Reghecampf l-au readus la București de la Cluj, grecul a dezamăgit și ajunsese să nu mai prindă nici măcar banca! Iar Romeo Surdu e în topul celor mai proaste afaceri din "era Becali".

Galeria o cerea pe Elodia!

Atacantul pe care roș-albaștrii l-au adus cu un milion de euro de la CFR a rămas cu scandarea "Elodia, ia-l și pe Surdu!", a peluzei steliste. Tade a bifat deja o primă perioadă care îl postează în vecinătatea predecesorilor săi veniți din Ardeal. Adică ineficient, neinspirat.

Propus pentru un transfer gratis la alt club, în condițiile în care Steaua tocmai a dat 500.000 de euro pentru el! Pentru francez, e mai simplu să continue în Ghencea printre criticile patronului decît să schimbe echipa.

Să se transfere n-are voie

Fiindcă a evoluat deja pentru CFR și pentru Steaua, iar regulamentul nu-i dă dreptul să înregistreze și o a treia formație de-a lungul aceluiași sezon. Ar fi posibil doar să revină la Cluj, ceea ce nu se poate face, întrucît fosta campioană l-a cedat ca să mai scadă costurile pe care le implica Gregory.

Tade a înscris din penalty golul victoriei cu Craiova, 2-1, și a mai cîștigat astfel ceva timp să-l convingă pe Gigi. Joi va mai avea o ocazie să-și consolideze locul din echipă, în manșa secundă cu Rosenborg.

6 meciuria adunat Tade la Steaua în Liga 1. Atacantul de 28 de ani a marcat primul gol duminică, din penalty, în succesul cu Universitatea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.