Europa League

GALERIE FOTO Steaua va juca diseară pe o bijuterie de stadion, situat în mijlocul unui complex de lux! Cît a costat totul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 August 2015

Corespondenții Gazetei la Trondheim, Dan Udrea și Alex Nicodim, au vizitat stadionul Lerkendal care are un gazon masă de biliard, o vizibilitate perfectă a cărui renovare a costat 40 de milioane de euro!

Acesta s-a aflat pînă acum 15 ani în proprietatea municipalităţii, care a renunţat cu greu la el în favoarea lui Rosenborg, dar a făcut-o şi sub imensa presiune publică a locuitorilor din Trondheim. La începutul lui 2001 şefii clubului au luat decizia de a renova aproape întreaga veche construcţie, care data tocmai din 1947. Totul a costat în jur de 360 de milioane de coroane norvegiene, adică 40 de milioane de euro, şi a fost gata în mai puţin de un an.

Citește pe platforma digitală o prezentare de excepție a stadionului din Trondheim

Stadionul e doar o parte din complexul care se întinde pe o suprafaţa extrem de mare. Lipit de arenă e un hotel, unde jucătorii pot rămîne în cantonament dacă e nevoie. Sub una dintre peluze se află magazinul oficial, cu produse cu însemnele clubului, iar în spatele parcării se află un pub, care se continuă cu o terasă, destinate special fanilor, care vor să bea o bere sau să urmărească alte meciuri la TV.

Meciul Rosenborg - Steaua va avea loc azi de la ora 21:00, în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Alte materiale exclusiv print

✓Cristian Lopez, atacantul lui CFR Cluj, vorbește despre experiența trăită alături de jucătorii de top ai Realului

✓ Rosenborg e condusă dintr-un imobil atipic: fostă cazarmă nemțească

✓ INTERVIU Il Luce, a 10-a oară în grupele CL cu Șahtior: "Am inima rezistentă la finaluri de infarct"

✓ Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.