Liga 1

Mircea The Boss » Vlad Munteanu a devenit un capitol închis pentru Dinamo, Rednic va avea puteri de manager general

Articol de Eduard Apostol  —  Friday 28th of August 2015 12:00

Antrenorul principal va face transferurile la echipă, alături de Negoiță

Vlad Munteanu a fost vreme de o săptămînă opțiunea numărul 1 a "cîinilor" pentru postul de director general, după plecarea lui Dinu Gheorghe. Ieri dimineață însă, așa cum a anunțat GSP.ro, situația lui s-a clarificat. Oponenții lui au învins, n-a mai fost numit!

Gazeta prezentase de zilele trecute intențiile roș-albilor de a-i oferi puteri depline antrenorului Mircea Rednic, așa cum a dorit acesta. Tehnicianul de 53 de ani precizase după victoria cu Petrolul (2-0) că poate să se ocupe și de transferuri, alături de acționarul majoritar Ionuț Negoiță. I se va da credit pe termen nedeterminat. Momentan, s-a sistat planul de a se numi un director general, rămîne să se mai discute săptămîna viitoare dacă se impune sau nu acest lucru.

"Și Rednic e prieten cu familia Reghecampf"

Dacă "Puriul" a evitat să discute despre subiect, Vlad Munteanu, care era ieri cu familia în parc, destinzîndu-se, l-a arătat cu degetul pe antrenorul-viitor manager: "S-a opus venirii mele, dar nu vreau să fac un caz din asta. Eu nu veneam să-i știrbesc lui autoritatea, ci să ajut. Nu vreau să stric atmosfera, poate îmi va sosi, cîndva, rîndul. Pentru mine Dinamo rămîne «acasă». Eu știu cine sînt, nu sînt șantajabil, n-am afaceri cu nimeni, nimeni nu mă poate influența în vreun fel sau altul".

Fostului oficial de la U Cluj i s-a reproșat apropierea de familia Reghecampf, cu un efect negativ în Ștefan cel Mare, însă Munteanu a parat: "Ar fi culmea să mi se impute asta. Așa, și Rednic e prieten cu aceeași familie, nu văd o problemă în asta".

5.000 €era salariul pe care urma să-l încaseze Vlad Munteanu în Ștefan cel Mare

6.500 €este salariul lunar al lui Rednic la Dinamo

 

Îl dă în judecată

După acuzele lui Vasile Turcu, cum că ia comisioane de la transferurile de jucători, Rednic a evitat să facă vreo declarație referitoare la cele spuse de fostul acționar. "Ne vom vedea la tribunal", a comentat antrenorul pentru GSP.ro. Cei doi au avut contre și-n 2009, în al doilea mandat al "Puriului" la Dinamo.

A "furat" banii pentru copilul lui Pașcovici?

Turcu a adus în discuție și suma de 10.000 de euro pe care i-ar fi dat-o lui Rednic cu un scop precis: "L-am împrumutat cu bani, pe care nu mi i-a dat înapoi, pentru a-l ajuta pe copilul lui Cosmin Pașcovici, foarte grav bolnav. Eu și Borcea îi dăduserăm bani, dar Mircea a vrut să ajute și el, mi-a zis că are banii blocați într-un depozit și să-i împrumut. Doar că nu i-a mai dat niciodată lui Pașcovici!". Contactat de Gazetă, fostul fundaș dinamovist a comentat: "Nu știu ce discuții sînt, dar de la Rednic n-a ajuns nici un ban la mine. Nu mă bag în scandaluri. Au făcut chetă băieții de la Dinamo după un meci, vreo 8.000 de euro, m-au mai ajutat și alți oameni, le mulțumesc tuturor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.