Europa League

Rădoi i-a răspuns lui Șumudică: "E ușor să faci caterincă la TV"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 august 2015

Mirel Rădoi este dezamăgit de ratarea calificării (1-3 cu Rosenborg la general), însă speră ca echipa să cîștige titlul. Antrenorul Stelei nu a uitat nici de Marius Șumudică, antrenorul Astrei, căruia i-a răspuns după ce acesta a atacat formația campioană în mai multe rînduri.

"Am crezut că vom marca cel puțin 3 goluri și vom merge la penalty-uri. Din păcate și Astra a pierdut. Era important pentru coeficient. E bine măcar că am cîștigat ambele cîte un meci. Ca să spălăm rușinea din Europa trebuie să cîștigăm campionatul", a zis Rădoi. 

...despre evoluția portarului: "Niță a apărat foarte bine, probabil i se va da credit în continuare. Și la Craiova a fost bun. Avem cei mai buni portari din România"

...despre Șumudică: "Să fie sănătos, e ușor să faci caterincă la televizor. Să își vadă de treaba lui, eu nu o să fac așa ceva, să mă apuc să critic alte echipe"

...despre dialogul cu Becali: "Mă bucur că am avut o discuție sinceră cu jucătorii și patronul și am decis să continui. Le cer suporterilor să fie alături de echipă, trebuie să aibă puțină răbdare. E greu să ai și rezultate și să joci și spectaculos"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.