Tenis

Țiriac crede în șansele Simonei Halep de la US Open: "E atît de talentată încît francezii i-au ghicit din prima naționalitatea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 August 2015

Fostul tenisman Ion Ţiriac e foarte încrezător în șansele Simonei Halep de la ultimul mare turneu de Grand Slam al anului, US Open.

"Două săptămîni sînt foarte lungi. La Simona Halep mai e şi o treabă emoţională. Ea din păcate e româncă şi din fericire e tot româncă, pentru că atîta talent are încît francezii de la început au spus că e româncă și nu i-au dat altă naționalitate, cum mai făceau.

La băieţi aş spune că ăla care consumă în prima săptămînă mai puţină benzină ajunge departe într-un turneu, dar la fete sînt aceleaşi 3, 4, 5 jucătoare şi Simona face parte dintre ele. Deci are o şansă.

Dacă ea nu a jucat două luni şi a ajuns în două finale una după alta, înseamnă că acum, după săptămîna asta, poate ajunge la top de formă", a declarat Ţiriac.

Simona Halep, locul 2 WTA şi a doua favorită, o va întîlni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numărul 99 mondial, în primul tur la US Open.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.