Campionate

VIDEO Artistul Fideo » PSG plutește peste Hexagon după debutul lui Di Maria

Oops! A dispărut mingea! Traore n-o mai găsește. Cifrul e la Di Maria // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday 1st of September 2015 12:00

Parizienii au plătit 63 de milioane de euro, dar "fideluța" face spectacol. Un assist magic, picătura de artă roș-albastră.

Trofeul e decis în Ligue 1 din start. PSG are 4 victorii în 4 etape, 7 goluri marcate, 0 primite, 12 puncte. Și s-a distanțat de principalii rivali: 5 lungimi de Lyon, 7 de Monaco, 9 de Marseille.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Parisul sărbătorește al 4-lea titlu la rînd cînd competiția de-abia a început! Iar Ibrahimovici, golgeter lîngă Eiffel sezonul trecut, n-a înscris încă nici un gol!

La Monte Carlo, roș-albaștrii nu mai cîștigaseră de 8 ani. Acum? Și-au pulverizat adversarii. Cavani, care nu punctase încă în actualul campionat, a marcat de două ori. Al treilea gol l-a reușit Lavezzi, după un assist genial al lui Di Maria. O pasă de 40 de metri, din propriul teren, peste toată defensiva monegască, i-a deschis calea compatriotului spre 0-3.

"Eram nerăbdător să joc și să cîștig la PSG. Mă simt excelent, sînt fericit", a declarat Fideo, transferat de la Man. United pentru 63 de milioane de euro. "Fideluța" e atingerea de artă a campioanei.

13 victoriiconsecutive are PSG în Ligue 1: încă una și egalează recordul lui Bordeaux, deținut din 2008, cînd era antrenată tot de Laurent Blanc

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.