Campionate

Anul zero bianconero » Juventus s-a prăbușit de pe înălțimile Europei la statutul de provincială

Dybala (stînga) a marcat două din cele 3 goluri ale lui Juve în acest sezon, însă reușita contra Romei a venit tardiv // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday 1st of September 2015 12:00

Rămasă fără centrul de greutate și avînd destui accidentați, Juve nu mai inspiră teamă, iar Allegri trebuie să găsească urgent soluții pentru ieșirea din criza accentuată la Roma.

Nici o tranziție nu e ușoară, necesită răbdare și investiții, dar parcă nimeni nu se aștepta la șocul trăit de Juventus în acest debut de stagiune. Supercupa cucerită în China a fost doar o amăgire, pentru că realitatea dură a fost dezvelită în derbyul cu AS Roma (1-2).

Pe "Olimpico" nu a jucat o finalistă a Ligii, ci mai degrabă o trupă de provincie, care trage primul șut pe poartă în minutul 87. La unicul gol.

Atît de brutal s-au schimbat bianconerii fără centrul de greutate Pirlo-Vidal-Tevez și avîndu-i pe margine pe Marchisio și Khedira, accidentați, plus Morata parțial refăcut!

Pogba este orice numai număr 10 nu, Mandzukici n-are stilul lui Tevez și trebuie servit cu mingi, Padoin are în comun cu Pirlo prima literă, iar Allegri plînge după playmaker (Dybala nu ține loc!).

Cîștigînd titlul din primul an, antrenorul riscă să repete istoria de la Milan, transformînd sezonul chintei royale în anul zero.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.