Nationala

Misiune ANTI-PRESIUNE » Iordănescu a organizat un antrenament special pentru confruntarea cu Ungaria

Fotbaliștii vor ateriza în această seară la Budapesta

Articol de Justin Gafiuc, Marius Mărgărit, Sebastian Culea  —  Wednesday 2nd of September 2015 12:00

În continuare cu probleme medicale, Chiricheș și Torje s-au pregătit separat. Selecționerul a insistat pe cuplul de centrali Grigore - Moți.

"Generalul" a pus în scenă la Mogoșoaia o pregătire inedită, bazată pe jocul sub presiune, fiind cel mai probabil scenariu pentru "tricolori" în partida de la Budapesta. Pe lîngă ce 20.000 de maghiari care îi așteaptă pe Groupama Arena, fotbaliștii vor da piept și cu ambiția debordantă a elevilor lui Storck.

După mai bine de jumătate de oră de joc dintr-o atingere, s-au exersat, în exces!, auturile. "Tricolorii" au simulat loviturile de la margine ale ungurilor, cu presiune pe cel care primește balonul, selecționerul așteptîndu-se la o confruntare decisă pe fizic și efort deosebit: "Iordănescu vrea să insiste și în zilele ce urmează pe acest tip de antrenament. E convins că duelul de vineri e mai mult unul fizic decît tactic", au explicat surse din jurul primei reprezentative.

Enigma Vlad

Fundașul lui Napoli nu s-a putut antrena nici ieri alături de colegi, avînd în continuare probleme la coapsa dreaptă. Acesta s-a pregătit iar separat, alături de Torje, Tătărușanu și Filip.

Deși ieri s-a aplecat mai mult pe relația de joc Grigore - Moți, se pare că tot Chiricheș e favorit să-nceapă în primul "11" cu Ungaria: "Problemele nu sînt de natură gravă, cel mai probabil la Budapesta va juca alături de Moți", confirmă surse federale.

Echipa probabilă la Budapesta

Tătărușanu - Papp, Chiricheș, Moți, Raț - Hoban, Prepeliță - Torje (Bumba), Sînmărtean, Chipciu - Keșeru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.