Nationala

Lukacs Bole mizează pe o victorie la limită a Ungariei: "Gol Dzsudzsak din lovitură liberă"

Articol de Justin Gafiuc  —  Wednesday 2nd of September 2015 12:00

Jucătorul de 25 de ani crede că Ungaria se bazează pe experienţa veteranilor, iar la capitolul slăbiciuni nominalizează recenta schimbare a staff-ului tehnic.

Titular în ofensiva lui CSMS Iaşi, Lukacs Bole e deja conectat la tensiunea meciului de la Budapesta: "Mai discut cu colegii despre şanse, facem pronosticuri şi am stabilit să urmărim meciul împreună la televizor. O să văd întîlnirea cu o parte dintre coechipieri români şi sper ca Ungaria să obţină trei puncte".

Atacantul maghiar vorbeşte apoi despre punctul forte al trupei din ţara vecină: "Sînt mulţi jucători cu experienţă, ceea ce poate compensa cumva din perioada nefericită pe care o traversează unii la cluburi, unde sînt rezerve sau nu prind nici măcar lotul".

"Moment prielnic pentru calificare"

Iar la polul opus pune degetul pe rană: "Schimbarea recentă de antrenor creează dificultăţi. Echipa nu e încă obişnuită cu stilul selecţionerului, nu există încă o simbioză între staff şi fotbalişti".

Bole crede într-o victorie la limită a Ungariei şi-şi pune speranţele în vedeta Dzsudzsak: "Va înscrie dintr-o lovitură liberă şi va aduce victoria. La Budapesta, lumea aşteaptă de zeci de ani o calificare la turneul final, iar momentul acesta e unul prielnic pentru o performanţă de marcă. Stadionul va fi arhiplin, sper să nu existe însă incidente între suporteri. Ar fi păcat!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.