Liga 1

Iftime face dezvăluiri din vestiarul Botoșaniului: "Toți jucătorii, cu excepția unuia, îl vor în continuare pe Grozavu"

Articol de Ionuţ Tăbultoc  —  Wednesday, 02 September 2015

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, susține că a purtat discuții cu toți jucătorii în ultimele două săptămîni, înainte de a lua decizia dacă va continua sau îl va demite pe antrenorul Leo Grozavu.

Tot lotul, cu excepția unui jucător, l-a vrut în continuare pe tehnician, iar cel care este cel mai supărat pe Leo Grozavu este atacantul Attila Hadnagy, care în multe partide a fost ținut pe bancă.

"Două săptămîni am avut discuții cu lotul în particular, cu toții, pe grupuri și 100 %, cu excepția unui singur jucător, îl vor în continuare pe Leo. Nu pot să spun că Attila (n.r. Hadnagy) e împotriva antrenorului, dar e supărat că nu mai este cel care chiar făcea meciuri excepționale. Îmi pare rău pentru el că-l prinde finalul de carieră într-un asemenea moment.

La Cluj trebuia să joace în ultimele 30 de minute, dar pentru că a fost eliminat Cucu, nu a mai intrat. El încă mai poate juca, dar trebuie să înțeleagă asta, să se pregatească, să creeze atmosferă la echipă, să fie pro-grup și totuși trebuie să-i dăm crezare antrenorului. Joacă 20 de minute și dă un gol și atunci antrenorul te mai baga", a spus Valeriu Iftime. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.