Liga 1

Lazăr surprinde după plecarea de la Dinamo: "Nu e un pas înapoi" » Motivul pentru care a picat transferul la Șeriff

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 septembrie 2015

Valentin Lazăr nu a mai fost dorit de Rednic la Dinamo, așa că a plecat la Concordia Chiajna, acolo unde a fost dorit de Cornel Țălnar. Jucătorul s-a aflat în negocieri și cu Șeriff Tiraspol, însă totul a căzut în ultimul moment.

"Nu este un pas înapoi, este un pas înainte, pentru că la Dinamo în ultimul timp am jucat foarte puţin. Mă bucur că am ajuns aici, a fost echipa care m-a dorit cel mai mult şi sper să fac un sezon bun.

Nu am niciun regret, pur şi simplu a trebuit să o iau pe drumul meu, sînt împrumutat un sezon. Dacă voi face un sezon bun aici, cu siguranţă mă voi putea transfera, dacă nu, mă voi întoarce la Dinamo", a declarat Lazăr la Digi.

...despre Șeriff: "Am fost acolo, am negociat, ne înţelesesem per total, cei de la Sheriff s-au înţeles cu cei de la Dinamo. A fost o problemă pentru că au sunat foarte multe persoane în momentul în care eu eram acolo şi a fost presiunea prea mare după părerea mea pe oamenii care conduceau clubul. Au decis că nu e ok să sune 7 agenţi să spună că ei m-au propus, cînd eu practic am vorbit doar cu o singură persoană".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.