Auto

Niki Lauda în România: ”Cînd am citit scenariul filmului Rush nu mi-a venit să cred: «Băi omule, ești nebun? Mașinile de F1 n-au cheie»” :D

Articol de Andrei Crăiţoiu, Sergiu Alexandru  —  Thursday, 03 September 2015

Niki Lauda a venit în România pentru a promova imaginea unei firme de jocuri de noroc. Fostul mare pilot de F1 a vorbit despre filmul ”Rush”, lansat în 2013.

”Chiar mi-a plăcut filmul despre mine. A fost abordat la Viena de un domn, apoi l-am căutat și mi-am dat seama că este un scenarist foarte mare. Mi-a făcut plăcere să se facă un film despre viața mea. Am vorbit mult cu Peter Morgan, care mi-a spus multe întrebări, dar l-am și întrebat cum va arăta acest film și el mi-a răpuns că este filmul lui despre mine. La un moment dat mi-a pus întrebări amuzante și l-am rugat să mă lase să mă uit la el în laptop să văd ce scrie.

Uite asta este una dintre scene. Ești la Monaco, învîrți cheia și pornești. Și i-am spus «Băi omule, ești nebun? Mașinile de F1 n-au cheie». Și atunci i-am spus că trebuie să citesc scenariul. 85% din film e real, restul e Hollywood. Filmul trebuia să le placă în special femeilor, dar pînă la urmă l-a apreciat toată lumea. Cel care a jucat rolul meu (n.r. Daniel Bruhl) a făcut-o foarte bine. Chiar am zburat cu el în Brazilia, iar în momentul cînd a început lucrul la film mă sunau de cîte 10 ori pe zi să mă întrebe diverse lucruri”, a spus Niki Lauda.

3 titluri mondialea cîștigat Lauda în Formula 1

Niki Lauda, triplu campion mondial la F1 este ambasadorul brandului Novomatic la nivel global, a fost prezent in Romania cu ocazia aniversarii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.