Tenis

Simona Halep, nervoasă la meciul de dublu-mixt » Cum i-a readus Horia Tecău zîmbetul pe buze: "El așa mi-a spus"

Foto: Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 septembrie 2015

Simona Halep și Horia Tecău au făcut echipă la dublu-mixt la US Open și s-au calificat în turul doi după ce au trecut de perechea spaniolă Arantxa Parra Santoja / David Marrero, scor 6-1, 6-2.

Simona a părut destul de nervoasă în debutul partidei, însă românca a dezvăluit că cel care a făcut-o să zîmbească a fost chiar partenerul ei.

"A fost o zi foarte bună pentru mine, în primul rînd pentru că am cîștigat și la simplu în două seturi și am terminat destul de repede. Am făcut un joc solid și la simplu și la dublu-mixt, a fost o bucurie mare pentru mine să joc pentru prima dată la mixt cu așa un partener, prietenul meu Horia.

Ne cunoaștem de ani de zile, sper să-l fi ajutat cît am putut de mult să cîștigăm acest meci și sper că și el s-a simțit bine pe teren cu mine. A fost primul meu meci de mixt jucat vreodată. I-am spus lui Horia că sînt nervoasă pentru că nu știu la ce să mă aștept. El mi-a spus: «doar simte-te bine, bucură-te de joc!» De asta zîmbeam cu el mereu. Și mi-a spus unde să stau în teren. Așa că a fost foarte bine", a spus Simona la conferința de după meci.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.