EURO 2016

VIDEO Grexit fără limită » Prăbușirea elenilor e de neoprit: al patrulea eșec la rînd acasă

Karelis (stînga, în duel cu Arajuuri), lovit la cap în repriza secundă, a fost printre puținii greci care și-au salvat ieri imaginea // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday 5th of September 2015 12:00

Degeaba au avut gazdele 17 șuturi la poartă și au dominat clar. Nordicii au lovit la unica mare ocazie și singura execuție cadrată, reușită de rezerva Pohjanpalo, în minutul 75.

Grecia s-a făcut de rîs aseară și cu Finlanda (0-1), continuînd picajul halucinant. A ajuns la peste 14 luni fără victorie și la 5 eșecuri consecutive acasă, 4 în actualele preliminarii. Fără gol marcat!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ca și în precedentul meci la Atena, cu Feroe, echipa noului selecționer Kostas Tsanas (interimar) a dominat clar, dar a păcătuit teribil la finalizare. Numai un singur șut cadrat din 11 trimise la poartă și două oportunități, ratate de Fortounis și Karelis, pînă la pauză. Nordicii au absorbit presiunea cu calm, au tatonat și nu s-au aventurat în careul advers decît la un corner, cap Sparv peste transversală.

Iar la prima lor mare ocazie, Pohjanpalo, intrat în locul lui Pukki, a dat lovitura (75) pe contraatac. "Lanterna roșie" a terminat asediul disperat cu 20 șuturi la poartă și ratarea lui Tachtsidis pe final.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.