Liga 1

Dinamoviștii vor să egaleze performanţa rivalei din sezonul trecut: "Pentru o triplă istorică"

Gavrilă are 4 goluri în 36 de meciuri pentru Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday 6th of September 2015 12:00

Gavrilă anunţă că Dinamo se luptă pe trei fronturi interne în acest campionat.

Bogdan Gavrilă, 23 de ani, este unul dintre titularii cerţi în echipa invincibilă a lui Rednic din acest start de sezon. Sosit vara trecută, după ce încheiase conturile cu Oţelul, mijlocaşul de bandă a demonstrat pînă acum că se poate achiziţiona fotbalişti de calitate şi gratis.

Gălăţeanul are planuri mar: "Să sperăm că pauza nu va alunga rezultatele bune şi vrem să continuăm pe aceeaşi linie pînă în decembrie. Obiectivul nostru e să mergem cît mai sus în toate competiţiile, chiar să le cîştigăm. Deja ne-am obişnuit cu acest lucru, că nu vom evolua în Europa, nu-şi mai pune amprenta asupra noastră. Vrem tripla, ar fi un rezultat istoric, pentru asta muncim. Cred că putem avea rezultate remarcabile".

"Nu m-am bucurat de răul Stelei"

Rivalitatea cu Steaua nu este dusă pînă la extremă. "M-am uitat la meciurile roş-albaştrilor, era greu de întors 0-3 la Rosenborg. Bine că au făcut puncte pentru România. Nu m-am bucurat neapărat că n-au ajuns nicăieri, pe fiecare trebuie să îl intereseze de echipa lui. Nu caut conflicte, important e să-mi fie mie bine cu Dinamo, atît. Nu e treaba mea dacă Steaua e mai slabă, eu vreau să o văd pe Dinamo mai puternică decît toţi în acest an".

"N-am "naţionala" în cap, eu vreau să am rezultate bune la Dinamo, fiindcă am fost cu toţii criticaţi şi ne-a durut"
Bogdan Gavrilă, mijlocaş Dinamo

"Ne bucurăm că avem doi atacanţi care marchează, Gnohere şi Essombe. Le prinde bine, unul dă primul gol, altul intră şi-l dă pe al doilea. Şi noi, ceilalţi, tragem pentru echipă, ca să ne fie bine tuturor"
Bogdan Gavrilă, mijlocaş Dinamo

4 goluriîn 36 de meciuri şi 3 pase decisive are "Bubu" Gavrilă pentru Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.