Nationala

Tata Puiu a prins curaj » Mutare-cheie pregătită de selecționer contra grecilor

Budescu ar putea fi titular în premieră la echipa națională

Articol de Claudiu Râpan  —  duminică, 06 septembrie 2015

Chiar dacă s-a plîns de problemele medicale ale jucătorilor săi, Iordănescu ar putea avea tot lotul apt pentru duleul cu elenii.

Selecționerul s-a plîns de indisponibilitățile privind Grecia, pentru că își structurase echipa dinaintea deplasării la Budapesta. Iordănescu a anunțat vineri, după partidă, că are mai mulți fotbaliști cu probleme medicale, printre care și Budescu.

"Budescu era opțiunea primară pentru partida de luni chiar din momentul convocării. L-a adus la lot special pentru al doilea meci și e posibil ca planurile să-i fie date peste cap după evenimentele curente. Dacă reușește să-și revină, sigur joacă. Același lucru și legat de Chipciu. Vă dați seama că nu i-a picat bine că a luat galben pe final de meci", au explicat surse din jurul echipei.

Hoban sub semnul întrebării

Dacă Budescu acuză doar niște dureri la mușchii inghinali și are mari șanse să-și revină pentru partida cu Grecia, Hoban a suferit o accidentare ceva mai urîtă: "Szalai l-a călcat pe tibie pe finalul partidei și i-a produs o contuzie destul de severă. A avut noroc, oricum, cu apărătoarea. Și așa, tot are urme de crampoane. Dar nu-l doare, ar putea să joace", susține un om din staff.

"Generalul" plănuiește să-l trimită pe Sînmărtean la închidere alături de Pintilii, iar pe Budescu între Torje și Popa, pregătind un caracter mai ofensiv decît cel din partida cu Ungaria.

Echipa probabilă

Tătărușanu - Papp, Chiricheș, D. Grigore, Raț - Pintilii, Sînmărtean - Ad. Popa, Budescu, Torje - Keșeru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.