Tenis

Noaptea surprizelor la US Open! Înfrîngere șoc la New York pentru unul dintre marii favoriți

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 September 2015

Andy Murray s-a recunoscut învins azi-noapte de sud-africanul Kevin Anderson după un meci de 4 seturi foarte echilibrat, scor 6-7, 3-6, 7-6, 6-7. E pentru prima oară în ultimii 5 ani, de la US Open 2010 încoace, cînd Murray iese mai devreme de sferturi dintr-un Grand Slam.

Considerat cu șanse importante să cîștige turneul, Murray a dezamăgit și nu a avut jocul consistent din competițiile premergătoare la US Open.

Primele semne rele le-a oferit chiar cu Mannarino în turul secund cînd a fost condus cu 2-0 la seturi, dar atunci s-a dovedit a fi mult mai puternic decît adversar. Nu la fel s-a întîmplat și de această dată în fața lui Kevin Anderson.

Sud-africanul s-a distanțat la 2-0 pe tabelă și nu a mai făcut aceleași greșeli ca în partida cu Djokovici de la Wimbledon. Și atunci a avut 2-0, dar sîrbul a revenit pentru ca apoi să cîștige și al treilea Wimbledon din carieră. În sferturi îl va întîlni pe Stanislas Wawrinka, care a trecut în patru seturi de Donald Young.

Pe lîngă înfrîngerea șoc a lui Murray, aseară a pierdut și Tomas Berdych. Și aceasta poate fi catalogată drept o surpriză ținînd cont de locurile din clasament. Numărul 6 mondial era favorit în fața lui Gasquet, locul 12 ATP, dar a pierdut la fel ca Murray, în 4 seturi, scor 6-2, 3-6, 4-6, 1-6.

Roger Federer este adversarul din sferturi, cel care a trecut de Isner în minimum de seturi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.