Tenis

Nimeni nu a reușit asta în precedentele 110 încercări! A făcut-o Federer azi-noapte la US Open!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 septembrie 2015

Roger Federer doboară record personal după record personal și, mai mult, strică recordurile celorlalți jucători. Așa s-a întîmplat și azi-noapte în partida cu John Isner, din optimi.

Elvețianul a cîștigat în 3 seturi destul de echilibrate, scor 7-6 (0), 7-6 (6), 7-5, dar Isner a pierdut mai mult decît meciul. Americanul și-a întrerupt seria incredibilă la 110 gameuri fără break.

Azi-noapte, fix în ultimul game al confruntării, John Isner și-a pierdut serviciul sau, mai degrabă, Federer a reușit breakul, stopînd o serie de 110 gameuri consecutive cîștigate de Isner pe propria servă la US Open.

Ultima oară cînd americanul și-a pierdut serva la New York a fost în 2013 și acum a fost foarte aproape să reediteze performanța de anul trecut, chiar dacă era eliminat prematur din competiție.

Mai mult, în 429 de tiebreakuri jucate în toată cariera, Isner nu a pierdut niciodată unul la zero. Pînă în această noapte.

Roger Federer a ajuns în al 46-lea sfert de finală la turneele de Mare Șlem, un alt record deținut de marele elvețian. După această victorie s-a calificat și la Turneul Campionilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.