Tenis

Decizie surprinzătoare! Simona Halep este locul 2 WTA, dar Azarenka este mare favorită în meciul din sferturi!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 08 septembrie 2015

Simona Halep va juca mîine seară în sferturile de finală de la US Open în fața Victoriei Azarenka, fostul număr 1 mondial. Ora partidei nu este încă stabilită, dar meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Acesta ar putea fi ultimul meci al Simonei Halep la această ediție de la US Open. Românca și-a depășit cea mai bună performanță și s-a calificat în sferturi, dar aici va avea o misiune extrem de dificilă.

Cel puțin asta consideră casele de pariuri după confruntările de la New York. Azarenka, de două ori finalistă la US Open, este cotată ca mare favorită în fața Simonei Halep, cap de serie numărul 2.

Bielorusa are o cotă de 1.44 la victorie, în scădere după ce la deschidere a avut chiar 1.57. În schimb, bookmakerii susțin că Halep are șanse mici la victorie. Cotele pentru o calificare în semifinale variază între 2.70 și 2.90.

Simona Halep a trecut aseară greu de Sabine Lisicki după ce a acuzat și mai multe probleme de respirație din cauza căldurii, în timp ce Azarenka s-a impus fără probleme în fața Varvarei Lepchenko/

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.