Diverse

GALERIE FOTO Start! A început oficial ridicarea noii arene din Craiova: "OZN-ul aterizează pe 21 noiembrie"

+6 Foto
Foto: Bogdan Dănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 septembrie 2015

După ce amintirile fostului "Central" au fost făcute una cu pămîntul, ieri a demarat oficial construcția noului stadion din Craiova. Pe terenul unde parcă n-a fost niciodată nimic se estimează că o arenă de 30.000 de locuri va răsări și va fi gata de inaugurare pe 21 noiembrie 2016.

Societatea Con-A Sibiu a primit ordinul de începere a lucrărilor de la Compania Națională de Investiții (CNI). Proiectul costă 50 de milioane de euro, iar 10 la sută e suportat de municipalitate.

Ieri au început excavațiile pe terenul fostulului Central, apoi se va trece la fundații, umpluturi, montajul structurii, învelitoarei și arhitectura, informează Gazeta de Sud.

500de muncitori vor lucra zilnic la ridicarea arenei


De proiectarea și execuția noii arene din Bănie se ocupă consorțiul de firme format din Con-A din Sibiu – liderul asocierii, Aci Cluj – asociat 1, Nisal din Sibiu – asociat 2, Dico și Țigănaș birou de proiectare din Cluj – asociat 3, Plan 31 Ro din Cluj – subcontractant, Instal Data Proiect din Cluj – subcontractant, Helinick din București – subcontractant și Vision4Venue din Nurnberg, Germania – terț susținător tehnic, mai precizează sursa citată.

67 de anide istorie a aniversat FC Universitatea Craiova în urmă cu 3 zile, pe 5 septembrie

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.