Nationala

Umiliţi pentru 17.000 euro! Suporterii naționalei au rămas pe drumuri după meciul cu Grecia

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 09 septembrie 2015

Federaţia anunţase că Metrorex şi RATB vor prelungi programul mijloacelor de transport, după meciul cu Grecia. Acest lucru nu s-a mai întîmplat.

Probleme mari pentru suporterii noastre care au venit la meciul de pe Arena Naţională şi s-au bazat pe transportul în comun. "După meci, poliţiştii păzeau intrarea la metrou, toate uşile erau închise, nimeni nu avea acces în interior. Un poliţist ne-a zis că metroul nu mai circulă de la 23:10, că nu are cum să ne lase să intrăm, că toate porţile sînt închise. Federaţia şi-a bătut joc de noi", au reacţionat fanii ieri pe GSP.ro.

Pe 6 septembrie, la ora 16:16, site-ul oficial al FRF publica un comunicat că s-a ajuns la un acord cu RATB şi Metrorex pentru prelungirea programului de transport în comun pînă la ora 01:00! Între timp, ştirea de pe site a fost ștearsă, dar nu şi de pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

Ce s-a întîmplat, de fapt? FRF a refuzat să plătească Metrorex 74.400 de lei, aproximativ 17.000 de euro, sumă necesară pentru prelungirea programului cu două ore, însă nu a mai anunţat că n-a căzut de acord cu firma de transport în comun.

"Nişte mincinoşi! Am ajuns la metrou şi voiam să intrăm, dar poliţia ne-a oprit. Am spus că FRF a anunţat că s-a prelungit programul, degeaba. Mincinoşi! Ruşine FRF!"
Suporter al echipei naţionale, pe GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.