Liga 2

Ultraşi, nu fotbalişti » Doi jucători din Liga 4 au fost daţi afară, după ce au minţit că merg la înmormîntare! De fapt plecaseră cu UTA în deplasare :D

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 septembrie 2015

Evenimente comice în Liga 4 din România, unde doi fraţi au fost daţi afară de la echipa Victoria Zăbrani, după ce au minţit că merg la înmormîntare şi au fost cu galeria celor de la UTA Arad în deplasare la Cluj. Cei doi au ratat astfel meciul cu Sîntana, pierdut de echipa lor, scor 1-6.

Raul și Cristian Caba i-au anunțat pe cei din conducerea Victoriei că ”avem un deces în familie şi sîmbătă nu putem să venim la joc, la Sîntana, pentru că trebuie să mergem la înmormântarea unui verişor de-al nostru din Buteni”. Conducerea clubului a fost înduplecată, iar cei doi au fost lăsați liberi.

Surpriză însă, clubul arădean a aflat de minciună, după ce a încercat să trimită o coroană la Buteni și au fost informați că nu există nici o înmormîntare.

Mai mult, jucătorii au fost surprinși în imagini alături de galeria celor de la UTA Arad, în deplasarea cu U Cluj din L2, scor 1-0 pentru arădeni.

Cei doi au fost dați afară și amendați cu cîte 1.000 de lei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.