Liga 1

Metodă inedită prin care Hagi îşi motivează puştii înainte de meciuri: "Nu există lift, urcaţi pe scări!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday 12th of September 2015 12:00

Regele a imprimat un mesaj original, scris în engleză, pe treptele pe care fotbaliştii ajung de la vestiare pe gazonul stadionului din Ovidiu.

Viitorul e una dintre echipele momentului în fotbalul românesc. E pe podiumul Ligii 1, s-a calificat în "sferturile" Cupei Ligii, va fi singura reprezentantă a României în Youth League 2015-2016 şi a fost declarat de către Departamentul de licenţiere din cadrul FRF drept clubul cu cel mai bun dosar.

"În spatele oricăror succese în fotbal stau cele mai mici detalii" e una dintre frazele preferate ale lui Mircea Lucescu. Poate tocmai de aceea Hagi, autorul proiectului "Viitorul", caută mereu metode altfel prin care să-şi motiveze jucătorii, mai ales că majoritatea dintre ei sînt tineri şi foarte tineri.

La scurt timp după inaugurarea stadionului din Ovidiu, chiar "Regele" a fost cel care a avut ideea să se scrie un mesaj pentru fotbaliştii săi pe scările care trebuie parcurse ca să ajungi de la vestiar pe teren.

"There is no elevator to success... you have to take the stairs" stă scris pe 6 trepte. Traducerea? "Nu există nici un lift pentru a ajunge la succes, va trebui să urcaţi pe scări!". (Vezi foto 2)

Mesajul apare doar pe scările din dreptul vestiarului gazdelor, dinspre cel al oaspeţilor accesul către gazon se face separat, fără nimic imprimat pe trepte.

2009e anul în care Hagi a demarat proiectul "Academia Gică Hagi"

2012e anul în care Viitorul a promovat în Liga 1

5.000.000 €e suma pentru care Viitorul a vîndut în această vară 3 jucători: Manea la Chelsea, 3 milioane, Mitriţă la Pescara, 1 milion, şi Ianis Hagi la Fiorentina, 1 milion de euro, la care se pot adăuga bonusuri viitoare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.